بنزین ۱۵۰۰تومانی ۵۵۰۰تومان خواهد شد
ادعای رسایی: بنزین ۱۵۰۰تومانی ۵۵۰۰تومان خواهد شد
حمید رسایی ادعا کرد: قرار است طبق مصوبه دولت هزینه حمل سوخت تا جایگاه و حقالعمل جایگاهداران به قیمت بنزین اضافه شود! با این مصوبه، بنزین ۱۵۰۰ تومانی، ۵۵۰۰ تومان خواهد شد.
✅حمید رسایی نوشت: قرار است هزینه حمل سوخت تا جایگاه و حقالعمل جایگاهداران به قیمت بنزین اضافه شود! با این مصوبه، بنزین ۱۵۰۰ تومانی، ۵۵۰۰ تومان خواهد شد.
حمید رسایی با انتشار پستی در شبکه ایکس مدعی شد: در حالی که اعضای دولت، دائماً گران شدن بنزین را تکذیب میکنند، طبق مصوبه دولت، قرار است هزینه حمل سوخت تا جایگاه و حقالعمل جایگاهداران به قیمت بنزین اضافه شود! با این مصوبه، بنزین ۱۵۰۰ تومانی، ۵۵۰۰ تومان خواهد شد.
آقای پزشکیان فراموش نکند که در ایام تبلیغات انتخاباتی چندبار اعلام کرد که گرانی بنزین، تهمت رقبای انتخاباتیاش است و چنین برنامهای ندارد!